FL Studio

FL Studio Mac OS X Beta 12.2

Professioneel muziekbewerkingsprogramma overgezet naar Mac

VOOR

  • FL Studio voor Mac
  • Uitgebreide muziekbewerkingsfuncties
  • Veel plug-ins
  • Meerdere MIDI-ingangen

TEGEN

  • Geen originele versie
  • Sommige Windows-functies ontbreken

Uitmuntend
8

Dichterbij FL Studio op je Mac kom je niet

FL Studio richt zich voornamelijk op professionals. Deze beta-versie bevindt zich nog in testfase. De ontwikkelaar wacht op feedback van Mac-testers om op basis hiervan te besluiten of het het waard is een totaal functionele en stabiele versie uit te brengen (opmerkingen laat je achter op het FL Studio forum). De meeste plugins die werken op de Windows-versie, doen het ook op deze Mac-versie, waaronder het aanlsuiten van MIDI-apparaten, Flowstone en Performance Mode. Al deze zaken werken alsof het hier een native app betreft. Compatibiliteit met third party plugins is niet gegarandeerd.

Net als FL Studio op Windows

FL Studio werkt eigenlijk hetzelfde als de Windows-versie. Wil je gebruik maken van alle functionaliteit, dan moet je je registeren. Heb je al een license key voor Windows, dan download je niet alleen FL Studio voor Mac, maar ook de FLregkey van de site van Studio Line. Installeer je het programma zonder de key, dan kun je FL Studio voor Mac alleen in Demo mode gebruiken.

Voor je aan de slag kan, moet je aardig wat optimaliseren op je Mac. Meer details zie je in deze tutorial:

De ontwikkelaars benadrukken dat zij niet kunnen garanderen dat third party VS- plugins werken. Sommigen doen het misschien prima, andere weer niet, en als je bepaalde plugins echt nodig heb, kun je het beste Boot Camp gebruiken en de Windows-versie installeren.

Een goede poging om FL Studio naar de Mac te brengen

Heb je Logic Pro X of Ableton Live alleen gebruikt omdat FL Studio nooit beschikbaar was op Mac, dan is dit absoluut een project om in de gaten te houden.

FL Studio (voorheen bekend als Fruity Loops) is een krachtig programma om muziek mee te bewerken en is nu eindelijk beschikbaar voor Mac. Helaas is dit geen eigen versie voor Mac, maar is de Windows emulator Crossover gebruikt om FL Studio over te zetten naar Mac. Een deel van de functionaliteit is beperkt, maar dichterbij de fantastische bewerkingskracht van FL Studio kom je niet. Omdat dit een beta-versie is, is er kans op bugs.

 

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
FL Studio

Download

FL Studio Mac OS X Beta 12.2

Beoordelingen about FL Studio

Promotie×